Info
x
info

» Toate forumurile » All inclusive, demipensiune sau fara nimic inclus? » Avantejele cazarii fara masa »

Program liber

Intra in contul tau
 Username:  Password:
am uitat parola | nu am cont
Activitate | Top

Cauta job

ejobs

irina_clem
3 mesaje
Oras: Slatina
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 14:22

Nu esti legat de servirea mesei la acelasi restaurant.
Si mai ales, de consumarea bonurilor valorice

Raporteaza abuz de limbaj
lazy000653
34 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 31 August 2009, ora 11:37

Ador timpul liber adica libertatea

lazy000653
34 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 17:39

Si fiinca ador in timpul liber chiar sa fiu libera, ma duc si la plimbare prin Bucuresti si apoi la teatru.Apropo imi place si cum gandeste Crin Antonescu LIBERALUL .Va doresc sanatate si multa multa libertate.

maddda
3 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 19:46

www.alpeclean.ro - firma de curatenie ce propune o gama de abonamente pentru femeile moderne, care doresc mai mult timp pentru ele.

adventurecampstabere
Avatarul lui adventurecampstabere
8 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 09:57

Daca vreti sa mergeti la munte sa fiti liberi si in acelas timp sa aveti un program bine stabilit, apelati la Adventure CAMPS. Echipa Adventure CAMPS va poate organiza un program cu activitati de genul escalada, tiroliana, tir cu arcul, paintball, intrari in pesteri amenajate sau nu, caiac dar si jocuri de dezvoltare a personalitatii sau de echipa.... Descoperiti aventura cu noi, in deplina siguranta! www.adventurecamps.ro

lazy000653
34 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 18:30

In timpul liber macar o ora de mers pe jos si tot ma simpt bine.Ce nas dorii sa fac si eu daca venitul ar fi cel normal in tara asta pentru toata lumea nu doar pentru hoti.

roxanana
24 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 11:13

cred ca ideea de program liber se subsuma celei de "dezavantaje ale programelor all-inclusive". si sunt de acord sa nu imi iau all-inclusive pentru ca, desi hotelurile sunt adesea concepute astfel incat sa nu trebuiasca sa iesi din ele, sa iti dai toti banii acolo, calatoritul are cu totul alt scop... e clar ca ar trebui sa mananci variat in oras pentru ca arta culinara e o componenta importanta a culturii. poti incerca ceva nou de fiecare data si esti intr-un mediu social interesant, deschis, volatil , nu in hotel sub camera in care dormi.
sper ca am readus discutia on topic

www.protravel.ro
Mergi la: