Info
x
info

» Toate forumurile » Agentiile de turism » Agentii si vacante de nota 10 »

Hotel royal wings - lara-antalya

Intra in contul tau
 Username:  Password:
am uitat parola | nu am cont
Activitate | Top

Cauta job

ejobs

Voteaza:
Rating curent: (2 voturi)

Trimite prin Y!M
gabriela_han
11 mesaje
Oras: Brasov
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 08:00

Nu ma pot abtine sa nu scriu despre concediul petrecut in aceasta luna la hotel Royal Wings in Lara-Antalya. Recomand din toata inima acest hotel, conditiile sunt la superlativ din toate punctele de vedere (cazare, masa, curatenie, securitate). Piscine multe, tobogane pentru copii si nu numai, piscina cu valuri, ce mai.............totul este de vis. Foarte multi romani in hotel, nemti si nordici. Rusi doar asa pe ici-colo. Este locul perfect pentru a merge si cu copii. Au piscine, au tobogane, mini-club iar in fiecare seara tot pt pici este mini-disco dupa care spectacole pt pici si parinti (cu diferite teme), foarte frumos si relaxant. In concluzie: nu ezitati sa mergeti si nu veti regreta.

Raporteaza abuz de limbaj
georgedobrescu
1 mesaj
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 02:02

Si la ce nivel de pret sunt? A-ti stat 7 zile?
recomandati luna august?
Si noi ne gandeam sa mergem anul acesta in Turcia, dar inca nu ne-am gandit la nimic.
Mesajul Dvstra vine la momentul potrivit pentru noi.
Va multumesc pentru raspuns

tumpi27
4 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 05:43

multumesc. poate fi o foarte buna idee. doresc sa ma duc in Turcia in iulie-august, dar sunt asa de multe hoteluri in statiuni diferite si in afara stelelor de hotel, n-am nici un alt criteriu. poate cinva sa-mi sugereze un nume de hotel si de statiune. deasemeni care este cea mai buna agentie turistica ?

smaranda_25muresanca
Avatarul lui smaranda_25muresanca
8 mesaje
Oras: Tg Mures
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:51

mara tour international va recomand:-)

Mergi la: